Wat is Zero4u

Maarten van Heiningen
Wat is Zero4u?
Zero4u is een weblog met eigen artikelen over User Experience, Usability (gebruikersvriendelijkheid) en Liferay portals. Zero4u probeert informatie en tips te geven over deze onderwerpen. Ussability is nog te vaak niet de hoogste prioriteit, vreemd als je denkt dat je hierdoor de klant niet centraal stelt.

Maarten van Heiningen
Ik ben Maarten van Heiningen. Ik werk al sinds de jaren negentig in de e-business. In deze tijd heb zeer vele facetten mee gemaakt. Mijn grote drijfveer is altijd geweest om de gebruiker centraal te stellen en hierdoor goede en mooie websites, webshops en (web/mobiele)portals voor klanten te maken.

Usability consultant
Als Certified Usability Analyst (CUA) kom ik vaak bij bedrijven en adviseer hen over de te nemen processtappen om tot een succesvolle interactie te komen met hun klanten. Usability komt vanuit de organisatie! Het mag niet alleen een statement zijn.

De Liferay Portal specialist in Nederland
Al sinds 2005 ben ik Liferay portal specialst en heb de meeste Liferay portal implementaties gedaan binnen de Benelux. Hierbij richt ik mij op het gehele traject van het ontwerpen van een Design Strategie tot en met het daadwerkelijk implementeren van de ontwerpen en het Usability testen van de website of portal.
Ik ben zeer actief betrokken bij Liferay, zo ben ik lid van het 100papercut team. Een lid van het Community Leadership Program en ook de Moderator van het Nederlandse Community Forum van Liferay.

Wil je meer over mijn projecten weten of over mij? Neem dan contact met me op.

Volg Zero4u Usability blog via: Feed volgen van Zero4u usability blog Twitter volgen van Zero4u usability blog